CFR SA investește 24 milioane lei în reabilitarea liniei Brâncovenești – Reghin

CFR SA a atribuit contractul pentru instalarea de fibră optică necesară semnalizării pe ruta Deda – Târgu Mureș

CFR SA a lansat licitația pentru „Executia lucrarii – Refactie totala linia DEDA-REGHIN, tronson Brancovenesti – Reghin de la km 241+370 la km 250+800 si consolidare terasament km 241+200-241+600”, contract estimat la valoarea de 24,5 milioane lei. Termenul de execuție este de 16 luni de la semnarea contractului. Ofertele pot fi depuse până la data de 15.02.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 15.05.2019.

Conform caietului de sarcini, viteza normala a liniei este de 100 km/h, aceasta fiind limitată în prezent la doar 50 km/h din motive tehnice. Lucrările vor consta în schimbarea totală a șinelor, cu șine tip 60 noi, înlocuirea totală a traverselor și a sistemelor de prindere a șinelor, refacerea căii de rulare prin sudura fără joante, vor fi revopsite și curățate tablierele podurilor, iar tot podurile vor fi dotate cu contrașine și traverse noi. Piatra spartă va fi de asemenea înlocuită total, schimbătoarele de cale vor fi înlocuite, iar trecerile la nivel vor fi modernizate.

De asemenea, la capitolul peroane, se are în vedere reabilitarea peronului din halta Ideciu de Jos, împreună cu peronul liniilor II și III din stația Reghin.Foto: Andrei Marian

1.445 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *