CFR SA anunta ca toata reteaua feroviara este functionala dupa problemele cauzate de vreme

CFR SA se pregătește de iarnă prin reviziile anuale ale plugurilor PZH și WPZ

CFR SA a transmis un comunicat prin care anunta ca traficul feroviar se desfasoara normal, dupa ce in 8-9 ianuarie au fost perturbari din cauza zapezii si a copacilor cazuti pe calea ferata.

📢 Circulația trenurilor se desfășoară în condiții normale de iarnă pe rețeaua feroviară, traficul fiind adaptat la condițiile meteo, fără a fi semnalate probleme tehnice la infrastructură.

🚆La această oră, toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu sunt anunțate deranjamente la componentele infrastructurii feroviare, iar personalul de specialitate din dispecerate de trafic coordonează operativ toate trenurile aflate în graphic.

ℹInformăm de asemenea faptul că, trenurile R2027 și 2044 ale operatorului național de transport feroviar de călători, staționează temporar, între Ghioroc și Glogovăț, mecanicii solicitând operatorului CFR Călători locomotive Diesel, pentru continuarea călătoriei. Trenul internațional 347 urmează să-și continue parcursul, după plecarea trenului R 2027, aflat pe firul I.

‼Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la nr de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gări pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

📢 Pe toată perioada de funcţionare a comandamentelor de iarnă, personalul CFR SA va menţine permanent legătura cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar atât de călători, cât şi de marfă, şi va transmite operativ măsurile necesare care trebuie luate astfel încât să se asigure continuitate în circulaţia trenurilor.Foto: mobilitate.eu

760 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *