CFR SA execută lucrări de mentenanță pentru menținerea vitezei de 140km/h intre București și Ploiești

CFR SA anunță ridicarea tuturor restircțiilor de viteză pe secția București – Ploiești Triaj

CFR SA anunță că personalul feroviar de specialitate al SRCF București, execută în această perioadă lucrări de buraj mecanizat pentru restabilirea vitezei de circulație la 140 km/h, între stațiile Buftea și Periș (fir II) și pe 3 aparate de cale din stația Ploiești Sud, lucrări care au drept scop îmbunătățirea condițiilor de circulație și creșterea gradului de confort.

🔺 Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în stația CF Periș și pe firul II, între Buftea – Periș, km 18+200-18+900 și km 28+000-29+200, au drept scop realizarea elementelor geometrice ale căii, eliminarea defectelor de direcție și nivel, ridicarea restricției de viteză de la km 18+300-18+400 și creșterea vitezei de circulație la 140 km/h.

🔺 Lucrările de buraj mecanizat cu maşini grele de cale executate în stația Ploiești Sud, pe cele 3 aparate de cale, au drept scop îmbunătățirea condițiilor de trafic și reducerea timpilor de tranzitare a stației.

Programul anual de întreținere, derulat în această perioadă de Sucursala Regională CF București, nu afectează continuitatea circulație trenurilor de călători, lucrările fiind executate fără implicații în graficul de circulație, fiind asigurate condiţiile optime de trafic pe celălalt fir, în zona şantierului.

‼ Lucrările sunt realizate în regie proprie, din fondurile proprii ale companiei şi au drept scop îmbunătăţirea condiţiilor de trafic, prin menţinerea vitezei de 140 km/h şi, implicit, creşterea gradului de confort şi de tranzitare a stației CF Ploiești Sud.Foto&info: CFR SA

1.000 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *