CFR SA licitează pregătirea lucrărilor de reabilitare a 22 de poduri, podețe și tuneluri de pe raza sucursalei Cluj

CFR SA licitează pregătirea lucrărilor de reabilitare a 22 de poduri, podețe și tuneluri de pe raza sucursalei Cluj

CFR SA a lansat licitația pentru „Elaborare studiu de fezabilitate aferent obiectivului de investitii: ,, Lucrari de reabilitare poduri, podete, tuneluri de cale ferata -etapa II- LOT Sucursala Regionala CF Cluj”, în valoare de 1,9 milioane lei și termen de realizare de 4 luni. Ofertele pot fi depuse până la data de 08.07.2019, urmând ca atribuirea să aibă loc până la data de 08.11.2019.

Conform SEAP, pentru elaborarea studiului de fezabilitate, contractantul va respecta actele normative si de reglementare specifice infrastructurii feroviare aplicabile, in vigoare, in vederea prezentarii unui proiect ,, matur” , care sa corespunda celei mai eficiente solutii din punct de vedere tehnico – economic, pentru care sa se aprobe asigurarea sursei de finantarepentru implementarea obiectivului de investitii, cu respectarea conformitatii standardelor impuse pentru Coridoarele Europene si Coridoarele TEN-T si asigurarea specificatiilor tehnice de interoperativitate pe teritoriul Romaniei. Principalele obligatii ale contractantului sunt: -definirea unor solutii optime adaptate specificului structurilor ( pod, podet, tunel), pentru executarea lucrarilor de modernizare ale acestora la nivelul retelei feroviare, atat din punctde vedere tehnic- operational cat si din punct de vedere economic si financiar, precum si al impactului asupra mediului si al schimbarilor climaterice , pentru un numar de 22 obiective/structuri ( 9 poduri, 10 podete, 3 tuneluri), situate pe raza Sucursalei Regionala CF Cluj, pentru promovarea in faza urmatoare. – elaborarea documentatiei pentru aprobarea studiului de fezabilitate.

Lista podurilor, podețelor și a tunelurilor incluse în proiect:
CFR SA licitează pregătirea lucrărilor de reabilitare a 22 de poduri, podețe și tuneluri de pe raza sucursalei ClujFoto: mobilitate.eu

1.590 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *