(UP 20.11) CFR SA licitează modernizarea PO Unirea și a trecerii la nivel PO Unirea din județul Alba

CFR SA a atribuit un contract pentru lucrări de ridicare a restricțiilor pe secția Cluj – Dej Călători

Update 20.11.2018 – Contractul a fost atribuit CONSTRUCTII FEROVIARE MURES S.A. / RO 11814659, fiind vorba de licitația pentru modernizarea peroanelor cu lungimea de 150 metri și lățimea de 3 metri.

Stire initiala 7 august 2018 – CFR SA a lansat două licitații pentru modernizarea stației PO Unirea, aflată pe linia Teiuș – Cluj Napoca, între stațiile Aiud și Războieni, la km 429+565, în județul Alba. Prima licitație are o valoare de 1,1 milioane lei și un termen de execuție de 11 luni, vizând modernizarea peroanelor cu lungimea de 150 metri și lățimea de 3 metri. Noile peroane vor avea iluminat, accesibilitate pentru persoane cu dizabilități, garduri de protecție, marcaje aferente și sisteme de ghidare pentru călători. De asemenea va fi instalat un refugiu din policarbonat cu 10 scaune și mobilierul aferent.

A doua licitație are o valoare estimată la 937 mii lei și un termen de execuție de 6 luni, vizând modernizarea trecerii la nivel de la PO Unirea, odată cu modernizarea peroanelor stației. Trecerea se află la km 429+565 va beneficia de refacerea infrastructurii, a sistemelor de evacuare a apei și a căii rutiere. Viteza maximă a liniei cf este de 100 km/h pe acest tronson, iar traversarea este realizată de DJ 107F între Unirea și Ocna Mureș.Foto: Andrei Marian

995 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *