CFR Marfă riscă să își oprească activitatea din cauza datoriilor către CFR SA și a lipsei implicării factorilor de decizie

Federatia Mecancilor de Locomotivă din România anunță în cadrul unei conferințe de presă că situația operatorului național de transport feroviar de marfă, SNTFM CFR Marfă SA, societate împinsă spre faliment datorită deciziilor aberante ale gestionarului infrastructurii feroviare (CN CFR SA) și lipsei de reacție a conducerii Ministerului Transporturilor, este una gravă, compania riscând să își oprească activitatea din aceste cauze. În data de 27 martie 2018 conturile CFR Marfă au fost blocate de CN CFR SA. Ulterior, în urma măsurii luate de CN CFR SA de a bloca toate conturile bancare ale companiei, Federatia Mecancilor de Locomotivă din România s-a adresat Președintelui României și președinților celor două camere ale Parlamentului în vederea soluționării conflictului dintre CFR Marfă SA și CN CFR SA.



Redăm o parte din scrisoarea adresată Președintelui Klaus Iohannis, de către Federatia Mecancilor de Locomotivă din România:

Info: https://www.fml.ro/ Federatia Mecancilor de Locomotivă
Foto: Andrei Marian

1.040 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *