CFR Călători intenționează să construiască o hală pentru reparații la locomotive și vagoane în Constanța

CFR Călători intenționează să construiască o hală pentru reparații la locomotive și vagoane în Constanța

CFR Călători derulează procedurile de contractare și întocmire a studiilor și documentelor necesare proiectului de investiții „Hala reparatii material rulant in cadrul Reviziei de Vagoane Constanta”, pentru care are în derulare o licitație de elaborare a documentelor necesare. Conform studiului de fezabilitate planificat, din suprafața Reviziei de Vagoane Constanta, de 41013 mp, se propune construcția halei pe 1400 mp, în zona de sud a terenului, în apropierea complexului Cora. Hala va fi construită din structură metalică solidă, urmând să cuprindă spațiu pentru un total de 12 salariați.

Ca dotări, hala va avea canal de revizie, pod rulant cu sarcina maximă de 10 tone, instalație de aer, rampă fixă pentru intervenții la acoperișul materialului rulant, instalații de ridicare a materialului rulant de pe boghiuri – vinciuri 4x20t, ateliere pentru reparat subansamble și standuri de verificare.
Ca principale proceduri, hala va putea găzdui operațiuni de înlocuire a osiilor, ridicarea cutiilor vagoanelor, repararea echipamentelor de pe acoperiș, repararea instalațiilor electrice, probe de tensiune înaltă, vopsitorii și reparații mecanice de orice fel.Foto: Andrei Marian

1.462 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *