CFR Călători consultă piața pe SEAP pentru achiziția a 50 de rame diesel noi de scurt și mediu parcurs

CFR Călători a lansat o procedură de consultare a pieței pentru „Punct de vedere tehnico economic, asupra Caietului de Sarcini nr. DT6/05/148/2019, in vederea initierii procedurii de achizitie sectoriala avand ca obiect furnizare – Rame diesel noi pentru scurt si mediu parcurs”. Data finalizării consultării publice este 28.06.2019. Proiectul prevede achiziția a 50 de rame, ce vor fi livrate remizelor București, Timișoara, Sibiu, Cluj și Iași.

SNTFC CFR Calatori SA intentioneaza sa organizeze procedura de achizitie sectoriala in vederea achizitionarii “Rame diesel noi pentru scurt si mediu parcurs”, destinate transportului feroviar de calatori. Tehnic, ramele vor avea viteza maximă de minim 120 km/h și o capacitate de minim 150 de locuri, inclusiv spații pentru persoanele cu dizabilități. Durata minimă de exploatare zilnică trebuie să fie de 15 ore, iar parcursul anual va fi de minim 150.000 km. Automotoarele vor avea o durată de viață de minim 30 de ani. De asemenea, conform caietului de sarcini atașat consultării, livrarea trebuie să aibă loc la 6 luni de la semnarea contractului, pentru prima ramă.

In vederea obtinerii eventualelor puncte de vedere de la potentialii furnizori/producatori de material rulant interesati, asupra Caietului de Sarcini nr. DT6/05/148/2019, prezenta consultare a pietei de profil va viza urmatoarele:
– Punct de vedere tehnic asupra cerintelor tehnice;
– Punct de vedere cu privire la Metodologia de punctare a factorilor de evaluare descrisa in Caietul de sarcini, din punct de vedere tehnic si a costurilor pentru fiecare factor de evaluare.
– Pret achizitie rame diesel noi;
– Cost mentenanta pe durata de viata;
– Consumul de combustibil al ramei diesel, avand in vedere un parcurs mediu zilnic de 450 km;
– Cost mentenanta rama diesel pe perioada de garantie, pentru efectuarea mentenantei preventive, defalcat pe tip de revizie si reparatie planificata daca e cazul, conform ciclului de mentenanta al producatorului.Foto: mobilitate.eu

1.421 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *