CFR Călători introduce un nou tren pe Valea Prahovei de la Brașov la București cu vagon pentru biciclete

CFR Călători introduce un nou tren pe Valea Prahovei de la Brașov la București cu vagon pentru biciclete

CFR Călători anunță că pentru ca turiștii să se bucure de un weekend prelungit pe Valea Prahovei, la întoarcerea spre casă, a adaugat suplimentar în circulație, în zilele de duminică, trenul IR 1730, cu plecare din Brașov la ora 17:55 și sosire în București Nord la ora 20:32.

Program

Durata de parcurs a noului tren este de 2 ore și 37 minute și are opriri în stațiile: Predeal, Azuga, Bușteni, Sinaia, Comarnic, Câmpina, Ploiești Vest. Astfel, pe ruta Brașov – București Nord în intervalul orar cel mai solicitat 17:00 – 19:00, turiștii au la dispoziție 3 trenuri ale CFR Călători, dintre care 2 trenuri între 17:00 – 18:00 (vezi mai jos Anexa).

Facilități

Trenul este format din vagoane modernizate în anul 2020, ceea ce asigură o capacitate de transport sporită și servicii de calitate superioară. De asemenea, venim și în întâmpinarea celor care doresc să-şi transporte bicicleta deoarece va avea în compunere și un vagon prevăzut cu spaţiu pentru biciclete.

Tarife

Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de oferte comerciale: reducere de 10% prin oferta dus-întors, până la 10% la cumpărarea cu anticipație, 25% la cumpărarea în baza cardului TrenPlus, până la 35% reducere la Biletul de weekend, reduceri de weekend pe Valea Prahovei de până la 56%, etc. Mai multe detalii pe www.cfrcalatori.ro, la secțiunea Trafic intern/ Oferte.

CFR Călători introduce un nou tren pe Valea Prahovei de la Brașov la București cu vagon pentru biciclete1.645 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *