CFL Cargo achiziționează 10 locomotive Bombardier Traxx MS

CFL Cargo achiziționează 10 locomotive Bombardier Traxx MS

Bombardier Transportation a semnat un contract cu compania feroviară din Luxemburg CFL Cargo pentru 10 locomotive inovatoare BOMBARDIER TRAXX MS.

Noile locomotive reprezintă un salt major către viitorul de succes al transportului feroviar integrat de marfă în Europa, deoarece vor permite un transport transfrontalier fără probleme din Europa Centrală până în Franța. Locomotivele vor fi autorizate pentru service în Luxemburg, Germania, Polonia, Austria, Belgia și Franța. O parte din cele 10 noi locomotive pentru CFL va fi echipată cu conceptul inovator Diesel Last Mile care permite locomotivei TRAXX să funcționeze în terminale și amplasamente neelectrificate.

Bombardier și-a bazat dezvoltarea locomotivei TRAXX 3 de nouă generație pe succesele dovedite ale membrilor anteriori ai familiei TRAXX. Până în prezent, mai mult de 2.000 dintre aceste locomotive funcționează în 20 de țări, acoperind o distanță combinată de 300 de milioane de kilometri pe an.

CFL Cargo operează deja în șase țări din Europa și este specializată în trafic internațional și transfrontalier. Împreună, cu compania-soră CFL Multimodal, operatorul feroviar se adresează atât pieței convenționale, cât și celei intermodale și permite conectarea eficientă a Luxemburgului pe calea ferată la principalele porturi și centre economice din Europa.Foto&info: Bombardier Transportation

1.290 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *