Cehia – Siemens și CD Cargo au finalizat implementarea ETCS cu locomotivele Vectron

Cehia - Siemens și CD Cargo au finalizat implementarea ETCS cu locomotivele Vectron

Administrația căilor ferate din Cehia, în cooperare cu Siemens și transportatorul ČD Cargo, a finalizat cu succes testarea compatibilității locomotivelor Siemens Vectron cu noul sistem european unificat de semnalizare ETCS, care este implementat treptat pe liniile de cale ferată cehe. Aceste locomotive, dintre care una face parte, de asemenea, din materialul rulant al administrației feroviare, pot fi astfel primul tip de vehicul feroviar operat în Republica Cehă care beneficiază pe deplin de avantajele conducerii sub supravegherea ETCS.
Testarea locomotivelor Vectron a avut loc pe liniile Břeclav – Česká Třebová – Kolín, Břeclav – Petrovice u Karviné și Praha – Olbramovice, echipate cu a doua și a treia generație a sistemului ETCS.

Administrația Feroviară și-a extins flota de vehicule de diagnosticare cu locomotiva multi-sistem Siemens Vectron în toamna anului trecut. Acesta dorește să o folosească pentru diagnosticarea rețelei feroviare interne și de graniță, inclusiv a părții de cale ETCS. Acesata va fi, de asemenea, utilizată pentru tractarea propriilor vagoane de diagnosticare, cum ar fi vagoanele de măsurare de pe suprastructura feroviară, rețelele radio sau un vehicul existent pentru măsurarea liniilor aeriene de contact. Acesta va înlocui parțial serviciile pe care Administrația Căilor Ferate trebuie să le închirieze de la transportatori.

Foto&info: Administrația Căilor Ferate Cehe250 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *