Căile Ferate din Cehia achiziționează 50 de rame electrice de la Skoda Transportation

Căile Ferate din Cehia achiziționează 50 de rame electrice de la Skoda Transportation

Consorțiul Škoda Transportation și Škoda Vagonka au semnat un contract-cadru pentru furnizarea de rame electrice cu Căile Ferate din Cehia. Este vorba de un contract de până la 50 de unități electrice RegioPanter cu un singur etaj. În plus față de contractul-cadru, a fost semnat deja un prim contract de achiziție pentru furnizarea a 31 de unități electrice pentru suma de 3,6 miliarde CZK.

Acordul-cadru este valabil timp de opt ani de la data semnării contractului. Valoarea sa totală poate fi de aproape șase miliarde de coroane. Pe baza acestuia, pot fi încheiate contracte parțiale de cumpărare. Primele 4 unități vor fi expediate în termen de 25 de luni de la semnare.

Consorțiul a oferit vehicule moderne cu o capacitate de 140 de pasageri, proiectate să funcționeze pe un sistem de 3 kV Dc și 25 kV AC. Viteza maximă a vehiculului este de 160 km / h. Vagoanele facilitează îmbarcarea nu numai pentru persoanele cu mobilitate redusă, în special pentru utilizatorii de scaune cu rotile și pentru persoanele în vârstă, ci și pentru bicicliști sau mame cu copii. Printre altele, acestea sunt echipate și cu spații multifuncționale pentru transportul bicicletelor și carucioarelor.


Foto&info: Skoda Transportation

1.178 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *