Cehia – CD introduce noile EMU Skoda RegioPanter în regiunea Boemia de Sud

Cehia - CD introduce noile EMU Skoda RegioPanter în regiunea Boemia de Sud

Astăzi, České dráhy, a.s. preia două noi unități electrice RegioPanter pentru Regiunea Boemia de Sud. Până la jumătatea acestui an, un total de zece rame de acest tip vor fi introdse liniilor regionale, înlocuind trenurile existente de la începutul anilor 1990.

„Trenurile moderne RegioPanter vor crește dramatic calitatea călătoriei pe majoritatea liniilor electrificate din Regiunea Boemia de Sud. Noile trenuri vor fi apreciate în special de seniori, persoane cu dizabilități în scaun cu rotile, părinți cu copii mici sau pasageri cu bagaje mai mari și biciclete. Datorită soluției fără scări și limitări, mobilitatea acestora va crește și cred că trenurile regionale confortabile vor atrage mai mulți pasageri către transportul public din Boemia de Sud”, precizează Mgr. Bc. Antonín Krák, viceguvernatorul pentru transport al regiunii Boemia de Sud.

„Regiunea va primi trenuri cu un nou sistem de control și tracțiune care este mai economic și mai sigur. Boghiurile au, de asemenea, funcționarea îmbunătățită, iar trenul este mai confortabil”, adaugă Petr Brzezina, CEO al Škoda Transportation.

Foto&info: Skoda Transportation/CD326 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *