Cargounit achiziționează 30 de locomotive Newag Dragon 2

Cargounit achiziționează 30 de locomotive Newag Dragon 2

CARGOUNIT își extinde flota prin achiziția de locomotive Dragon 2 cu 6 axe. Astfel, compania va fi cel mai mare proprietar de locomotive NEWAG de închiriat în Polonia. Contractul de livrare acoperă achiziția a până la 30 de locomotive Dragon 2. Până la sfârșitul anului 2025, CARGOUNIT va fi livrat 10 locomotive Dragon 2 cu modul last mile. Opțiunea de livrare include atât locomotive Dragon 2 cu un singur sistem cu modul last mile pentru piața poloneză, cât și Dragon 2 MS cu omologare pentru Cehia și Slovacia.

Locomotivele moderne Dragon 2 cu 6 axe sunt singurele astfel de locomotive pentru trenuri grele de marfă cu omologare pe piața poloneză, iar recent și pe piețele cehe și slovace. Locomotivele Dragon 2 comandate de CARGOUNIT sunt echipate cu un motor diesel modern pentru last mile care respectă cele mai recente standarde de emisii Etapa V, ceea ce permite, de asemenea, utilizarea locomotivelor pentru transport în zone fără tracțiune electrică și pentru operațiuni de manevră.

La ora actualaă printre cei mai mari proprietari de locomotive Dragon 2, altele decât CARGOUNIT, se numără PKP CARGO S.A., LOTOS Kolej, Freightliner PL, LAUDE, Ciech Cargo de la CIECH Group.

Foto&info: Cargounit

1.172 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *