Canadian Pacific își modernizează flota cu 5900 vagoane pentru cereale

Canadian Pacific își modernizează flota cu 5900 vagoane pentru cereale

Noua generație de vagoane pentru transportul cerealelor comandată de CP – Canadian Pacific începe să își facă debutul în rețeaua feroviară din nordul americii. Cu scopul de a înlocui întreaga flotă moștenită, care a operat peste 40 de ani, cele 5.900 vagoane noi vor îmbunătăți oferta de cereale oferită de CP în toată America de Nord.

Construite de National Steel Steel din Hamilton, Ont., vagoanele au început să iasă din fabrică în octombrie 2018 și sunt rapid integrate în flota CP pentru a servi mai bine fermierilor, clienților și economiei nord-americane. Noul design al vagoanelor de înaltă capacitate este mai scurt, mai ușor și poate transporta mai multe cereale. Cadrul mai scurt permite mai multor vagoane să compună un tren de aceeași lungime. Folosind noile vagoane se pot compune 118 vagoane pe tren, față de 112, ceea ce a generat cu aproximativ 16% mai multă capacitate pe tren.

Achiziționarea se face pe măsură ce CP se deplasează la un model de putere de înaltă eficiență (HEP) pentru trenurile sale de cereale dedicate. În cadrul acestui model, trenurile dedicate de înaltă eficiență CP vor putea în cele din urmă să se compună cu 147 de vagoane noi, fiecare transportând mai multe cereale decât vagoanelor retrase.

Viitorul transporturilor cerealelor la CP este unul de creștere a eficienței care va aduce beneficii expeditorilor de cereale, fermierilor, terminalelor portuare și rețelei CP. În timp ce CP este deja un lider în industria de transport a cerealelor, această investiție de peste 500 de milioane de dolari va contribui la asigurarea solidă a lanțului de aprovizionare cu cereale.Foto&info: CP

259 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *