Canadian Național achiziționează 60 de locomotive de ultimă generație de la GE Transportation

Canadian Național achiziționează 60 de locomotive de ultimă generație de la GE Transportation

GE Transportation a anunțat astăzi că CN (Canadian National) va achiziționa 60 de locomotive suplimentare, prin extinderea contractului de 200 de unități lansat în decembrie 2017. Toate locomotivele CN vor fi produse la sediul GE Manufacturing Solutions din Fort Worth, Texas.

„Cu o cerere puternică în afacerea noastră, vom continua să investim pentru transportul pe termen lung cu aceste locomotive care extind în continuare fiabilitatea și dimensiunea flotei noastre”, a declarat JJ Ruest, președinte și director executiv al CN. „Având o infrastructură extinsă și un echipament nou, oferim echipei noastre de transport de vârf instrumentele de care au nevoie pentru a oferi un nivel mai ridicat de service, cu o eficiență mai mare a funcționării”.

Similar cu achiziția CN 2017, această comandă include locomotive din seria Tier 4 Evolution echipate cu platforma GoLINC a GE Transportation, sistemul Trip Optimizer și arhitectura extinsă LOCOTROL pentru a maximiza eficiența și eficiența trenului. Aceste soluții fac parte din suita de produse Train Performance, care optimizează distribuția energiei, manipularea trenurilor, controlul frânării și utilizarea combustibilului. Noua achiziție include și un contract de service pe mai mulți ani care susține nevoile operaționale pe termen lung ale CN.

CN și industria înregistrează o creștere a traficului feroviar. Anul acesta, până în prezent, volumul feroviar din America de Nord a crescut cu aproximativ 3,5% față de 2017, potrivit Asociației Căilor Ferate Americane.

„Acest acord se va extinde pe relația noastră valoroasă cu CN. Tehnologia noastră Tier 4 va crește în continuare productivitatea și fiabilitatea CN și îi va ajuta să crească în segmentul nord-american „, a declarat Rafael Santana, președinte și director executiv al GE Transportation. „Suntem mândri să colaborăm cu CN pentru a-și satisface nevoile viitoare și pentru a-și crește eficiența în operațiunile feroviare de marfă”.Foto&info: GE Transportation

756 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *