Căile ferate ruse au achiziționat 23 de trenuri suburbane și mai multe vagoane în prima parte a anului 2019

Căile ferate ruse au achiziționat 23 de trenuri suburbane și mai multe vagoane în prima parte a anului 2019

Căile Ferate Ruse continuă să pună în aplicare programul său de modernizare a materialului rulant pentru regiune. În prima jumătate a anului, compania a achiziționat șapte noi trenuri electrice de tip EP3D AC, compuse din 28 de vagoane. Noul material rulant înseamnă o modernizare a flotei de trenuri suburbane a Companiei la filialele sale regionale Căile Ferate Sud-Est și Căile Ferate Volga și va fi folosit pentru a servi pasagerii pe teritoriul regiunilor Voronej, Lipetsk și Saratov. Noile trenuri vor deservi pasagerii de pe portiunea aeroportului Saratov – Gagarin, unde se lucreaza in prezent pentru a deschide o noua stație.

Compania a preluat de asemenea 16 trenuri electrice Lastochka noi cu 89 de vagoane cu configurații diferite. Toate sunt deja în serviciu, transportând pasageri în regiunea Moscova, Sankt Petersburg și Moscova, Leningrad, Tver și Republica Karelia.

Pentru a sărbători cea de-a 45-a aniversare de la începerea construcției pe linia principală Baikal-Amur, compania rusă a căilor ferate a achiziționat și a comandat 12 vagoane noi de clasă secundară pentru traficul de pasageri tramvai din Căile Ferate Far-Est și căile ferate din Siberia Est-Est. Noile vagoane vor fi utilizate pentru serviciile de călători pe mai multe rute pe teritoriul a trei părți componente ale Federației Ruse: Republica Buryatia și regiunile Irkutsk și Amur. În total, Căile Ferate Ruse vor aloca în anul 2019 aproximativ 28,7 miliarde de ruble pentru reînnoirea materialului rulant pentru serviciile suburbane. Se preconizează să se cheltuiască aproximativ 21,8 miliarde de ruble din această sumă pentru achiziționarea trenurilor electrice Lastochka în diverse configurații care utilizează atât tracțiunea cu curent continuu, cât și tracțiunea cu sistem dublu pentru operarea la centrele de transport centrale din St. Petersburg, Republica Karelia, Regiunea Sverdlovsk și teritoriile din Perm și Krasnodar etc.Foto&info: RZD

200 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *