Căile ferate Cehe și un grup Skoda Transportation au semnat un contract pentru reparația mai multor sute de motoare electrice
Transport

Căile ferate Cehe și un grup Skoda Transportation au semnat un contract pentru reparația mai multor sute de motoare electrice

Pars Nova, parte a Grupului Škoda Transportation a semnat un contract de reparare a mai multor sute de motoare de tracțiune. Acestea sunt motoare pentru locomotive electrice de cale ferată cehă. Valoarea contractului este de peste 140 de milioane de coroane.

“Suntem încântați că am câștigat unul dintre cele mai mari contracte din țară pentru a repara motoarele de tracțiune pentru locomotivele electrice ale transportatorului național. În general în următorii trei ani, aproximativ trei sute de motoare de tracțiune pentru un număr de locomotive electrice 162, 163, 362 și 363 vor fi reparate”, spune ecartament Aleš, CEO si membru al consiliului Pars nova și adaugă: “Compania noastra este angajatori stabile și de perspectivă în regiunea Olomouc, cu multe beneficii. În zilele noastre și mulțumită comenzilor noi, oferim o muncă apreciată și interesantă, în special pentru electricieni și lăcătuși.”

Pars nova operează la Šumperk de peste 70 de ani în domeniul modernizării, reparării și producției de material rulant și are 650 de angajați. Compania oferă o gamă largă de reparații și modernizări atât a vehiculelor feroviare cât și a tramvaielor.


Foto: Căile ferate Cehe

93 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *