BYD a livrat primele autobuze electrice etajate Enviro400EV în Londra
Mobilitate

BYD a livrat primele autobuze electrice etajate Enviro400EV în Londra

Primele cinci autobuze electrice etajate au intrat în serviciu pe ruta Metroline 43, ca parte a contractului operatorului de transport cu autobuzul Transport for London (TfL). Ruta 43 circulă de la Friern Barnet la Londra Bridge, o distanță totală de nouă mile.

Noul Enviro400EV este din aceeași generație cu omologul său Enviro200EV, cu un nou șasiu și o caroserie ușoară din aluminiu dublu, cu o lungime de 10,9m, înălțimea de 4,3m și lățimea de 2,55m. Puterea este livrată prin intermediul tehnologiei BYD electric, cu baterii de înaltă capacitate de 382 kWh BYD Iron-Phosphate, care oferă o autonomie impresionantă de 160 mile. Sistemul de transmisie include motorul inovator al roților dințate BYD, ceea ce înseamnă că nu există o cutie de viteze, un arbore de transmisie sau o componentă diferențială.

Noul format etajat de autobuz special pentru comanda Metroline are o capacitate inferioară de salon de 24 de locuri orientate spre față și 43 de scaune orientate spre înainte în salonul superior, 67 de locuri în total.


Foto&info: BYD

125 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *