BYD va livra 100 de autobuze electrice în Santiago

BYD va livra 100 de autobuze electrice în Santiago

BYD a semnat un acord pentru livrarea a 100 de autobuze K9FE electrice la Santiago în Chile. Colaborarea cu distribuitorul Chilean ENEL va viza livrarea autobuzelor electrice și începerea operării lor în sistemul de transport public Transantiago, la sfârșitul lunii noiembrie.

Încorporarea flotei de autobuze într-un sistem de transport public, cum e Transantiago, face din Chile un pionier în mobilitatea urbană electrificată în regiune, servind drept model care poate fi implementat pe alte piețe. Funcționarea cu succes va demonstra, de asemenea, un impact pozitiv asupra calității vieții locuitorilor orașului.

Purtătorul de cuvânt al BYD Chile, Tamara Berríos, a declarat: „Operarea unui autobuz electric BYD este echivalentă cu reducerea emisiilor de carbon de la 33 de mașini. În plus, autobuzele electrice pure BYD sunt sigure, silențioase și pot reduce costurile de exploatare cu până la 70%. Mai mult decât atât, un autobuz electric pur BYD necesită doar 70 de pesos (moneda chiliană) pentru a rula pe kilometru, comparativ cu 350 de pesos (0,05 USD) pe kilometru pentru autobuze cu motor cu combustie internă. Credem că putem oferi atât calitate, cât și siguranță „.Foto&info: BYD

1.008 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *