Bulgaria începe procedurile de achiziție de trenuri și locomotive noi prin PNRR

BDZ Bulgaria primește a treia locomotivă Smartron din cele 15 comandate

Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor din Bulgaria a lansat o serie de studii de piață privind livrarea de trenuri și echipamente noi, finanțate prin Planul Național de Recuperare și Reziliență. Noul material rulant include 42 de trenuri electrice, 20 de trenuri electrice push-pull, 18 locomotive de manevră cu baterii electrice și 108 echipamente de bord ETCS. Resursa financiară totală planificată este de peste 1 miliard de BGN și va fi asigurată din Planul Național de Recuperare și Reziliență.

Ministerul Transporturilor și Comunicațiilor invită toate părțile interesate să își trimită propunerile până la 16 iunie 2022.
Cercetările de piață sunt împărțite în 5 invitații și sunt publicate pe Sistemul Informațional Centralizat Automatizat „Achiziții publice electronice” (CAIS EOP) pe următoarele adrese de internet:
Livrare si intretinere minim 7 buc. Unități multiple electrice cu două etaje (EMU) – https://app.eop.bg/today/213067
Livrare si intretinere minim 35 buc. Unități multiple electrice cu un singur etaj (EMU) – https://app.eop.bg/today/213073
Furnizarea și întreținerea a cel puțin 108 seturi de echipamente de bord ETCS pentru material rulant de tracțiune feroviară (locomotive și EMU) – https://app.eop.bg/today/213068
Livrare si intretinere minim 20 buc. Trenuri electrice push-pull – https://app.eop.bg/today/213070
Livrare si intretinere minim 18 buc. locomotive de manevră cu baterie electrică – https://app.eop.bg/today/213072

Foto: BDZ/Siemens Mobility1.332 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *