BUCUREȘTI 41 Tur Virtual îți dă posibilitatea unei escapade virtuale în Bucureștiul anului 1941

BUCUREȘTI 41

O experiență imersivă unică în care vei vizita trei spații și evenimente din trecutul orașului într-o experiență steroscopică între 3 și 12 noiembrie la centrul CINETic.
Programează-te prin email la adresa bucuresti41vr@gmail.com sau sună la telefonul 0213711200 / 0740894946 și vino la centrul CINETic (Str Tudor Arghezi 3B, intrarea prin parcarea Teatrului Național) între 3 și 12 noiembrie 2017 (intervalul orar 15-20) pentru a vedea trecutul orașului tău.
Experiențele vor fi vizionate în Oculus Rift, iar fiecare vizitator are nevoie de aproximativ 25 de minute pentru a vedea cele trei experiențe VR.Experiențele virtuale pornesc de la fapte și oamenii reali din timpul Pogromului din Bucureștiul anului 1941. Veți putea experimenta Marea Curățenie, filmare 360° cu Nokia Ozo, veți putea vedea cum se pregătesc Perișoarele Legionare într-o experiență interactivă, sau veți putea să vă plimbați prin Pădurea Jilava, generată cu ajutorul calculatorului (CGI).
Ziua Armatei Române 2017 sarbatorita în Parcul Carol din Bucuresti
Galerie foto: Parada tramvaielor istorice din Bucuresti
Acest proiect cultural este finanțat în cadrul Programului cultural “București Oraș participativ” de către Primăria Generală a Capitalei prin Centrul de Proiecte Culturale ARCUB, în parteneriat cu CINETic.

Recomandat +15 ani.
Muzica: Raluca Ioan
Costume: Andrei Dinu
Scenariu: Andreea Chindriș, Alexandru Berceanu, Alexa Băcanu
Regie: Alexandru Berceanu
Imagine: Liviu Mărghidan
Editare Video: Bogdan Alexandru
Grafică: Marius Hodea
Dezvoltare aplicație VR-Ciprian Făcăeru
Colorizare: Mircea Crivoi
Inginer Sunet: Mihai Gheorghiu
Distribuția: Liviu Lucaci, Andrei Bibire, Mircea Dragoman, Monia Pricopi, Mihai Prejban, Darius DaradiciProiect 2 realizează proiecte culturale care își propun să extindă spațiul performativ prin alternative spectaculare sau inovație tehnologică sau cercetare.
CINETic are ca misiune inovația tehnologică și cercetarea în domeniile interacțiunii digitale și a neuroștiinței aplicate, în artele performative și film. Centrul Internațional de Cercetare și Educație în Tehnologii Inovativ Creative – CINETic a fost înființat în cadrul UNATC ca departament de cercetare.
Samsung DeX va transforma telefonul într-un veritabil sistem desktop
Un nou tren Bucuresti – Brasov – Bucuresti operat de Astra Trans Carpatic
Mulțumiri speciale Teatrului Evreiesc de Stat pentru sprijinul acordat in realizarea proiectului și pentru co-producerea spectacolului București 41 Tur Retur. Mulțumiri Federației Comunităților Evreiești din România pentru găzduirea filmărilor în Sinagoga Mare precum și Centrului pentru Studiul Istoriei Evreilor din România, partener în realizarea cercetării din 2016 derulate pentru realizarea spectacolului București 41-Tur Retur.

Parteneri: CINETic UNATC IL Caragiale, Federația Comunităților Evreiești din România, Scharf Advertising

Foto: Comunicat de presă

966 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *