Bombardier va livra 40 de trenuri regionale de mare viteză pentru Västtrafik în Suedia

Bombardier va livra 40 de trenuri regionale de mare viteză pentru Västtrafik în Suedia

Bombardier Transportation a semnat un contract cu Västtrafik pentru a furniza 40 de trenuri electrice de mare viteză pentru a răspunde la creșterea traficului regional în regiunea suedeză Västra Götaland. Venitul estimat pentru acest contract este de aproximativ 3,8 miliarde SEK (452 milioane dolari SUA, 368 milioane euro) și include o opțiune pentru 60 de trenuri suplimentare. Livrarea este planificată să înceapă în 2021.

Lars Holmin, președintele consiliului de administrație al Västtrafik, a declarat: „Întrucât Västtrafik a fost format în 1999, călătoritul cu trenul a crescut de mai mult de două ori. Suntem în permanență provocați să atingem obiectivul de 135.000 de călătorii pe zi furnizat de regiune. Vedem o creștere constantă a pasagerilor și suntem pe calea cea bună. Noile trenuri vor contribui la excursii și mai atractive pentru clienții noștri. ”Marina Sundman, directorul de vânzări, Bombardier Transportation, a declarat: „Suntem mândri să sprijinim eforturile depuse de Västtrafik pentru a satisface o cerere mai mare de transport public. Parteneriatul nostru îndelungat cu Västtrafik, susținut de echipele noastre locale, a pus bazele pentru proiectarea noului tren. Vrem să susținem creșterea regională oferind soluția ideală de mobilitate care va asigura confortul și ușurința călătoriei fiecărui pasager. Această comandă importantă este o susținere a calității produselor Bombardier, a inginerilor, a producătorilor și a serviciilor pentru piața nordică. ”

Trenurile cu trei vagoane sunt concepute pentru o înaltă capacitate, un confort sporit al pasagerilor, un cost scăzut al exploatării și capacitatea de a funcționa în condiții meteorologice dure. Cu accent pe nevoile unice ale Västra Götaland, Bombardier oferă o soluție extrem de fiabilă, sigură pentru toți cei din interiorul sau în jurul vehiculului și cu o capacitate de diagnosticare pentru sporirea disponibilității, asigurând un înalt grad de eficacitate a programului. Trenurile vor funcționa la viteze de până la 200 km / h, oferă locuri pentru 270 de pasageri și includ caracteristici precum zone wi-fi, etaj inferior sau multifuncțional.

Foto: Bombardier Transportation

841 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *