Bombardier livrează trenuri regionale TALENT 3 pentru servicii transfrontaliere italo-austriece

Bombardier livrează trenuri regionale TALENT 3 pentru servicii transfrontaliere italo-austriece

În cadrul unei conferințe de presă, la Bolzano, reprezentanți seniori ai provinciei autonome italiene Bolzano-Bozen, Strutture Trasporto Alto Adige (STA) și liderul Bombardier Transport au sărbătorit lansarea planului de mobilitate durabilă pe termen lung pentru regiunea Italiei Tirolului de Sud. Ajutând la susținerea acestui plan, Bombardier oferă șapte trenuri regionale BOMBARDIER TALENT 3 dintr-un acord-cadru din 2019, deja în vigoare cu STA, pentru până la 32 de trenuri noi și până la 30 de ani de servicii de întreținere a flotei. Trenurile vor funcționa în Tirolul de Sud și vor furniza servicii transfrontaliere între Italia și Austria, făcând acest lucru un alt pas important către o cooperare mai strânsă în Euroregiunea Tirol-Tirol de Sud-Trenitino.

Noile trenuri TALENT 3 vor avea o capacitate de până la 300 de locuri pe tren, precum și sisteme moderne de informare a călătorilor și aer condiționat. Confortul, siguranța și accesibilitatea pentru toți pasagerii reprezintă o prioritate pentru această platformă de material rulant, cu acces ușor și spațiu amplu alocat utilizatorilor de scaune cu rotile, precum și zone destinate bagajelor, bicicletelor și echipamentelor de sport de iarnă. Trenurile cu fiabilitate ridicată și accelerare rapidă, cu viteze de până la 160 km / h, vor ajuta operatorul să mențină programele transfrontaliere. Trenurile vor fi, de asemenea, echipate cu trei sisteme de propulsie și trei sisteme de semnalizare, inclusiv sistemul european de control al trenurilor (ETCS).

Aceasta este prima dată când Bombardier va furniza trenuri regionale în Italia, lărgind portofoliul italian de soluții Bombardier, care include deja trenuri de mare viteză, tramvaie, locomotive pentru pasageri și transport de marfă, persoane care se deplasează la aeroport, precum și sisteme de semnalizare și soluții de service și întreținere.Foto&info: Bombardier Transportation

229 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *