Bombardier Transportation livrează alte 36 de trenuri Francilien pentru SNCF

Bombardier Transportation livrează alte 36 de trenuri Francilien pentru SNCF

Bombardier Transportation a primit o comandă pentru 36 de trenuri Francilien (270 de vagoane) de la SNCF, în numele autorității de transport public din Paris, Île-de-France Mobilités. Comanda, o opțiune de la un contract semnat în 2006 cu SNCF pentru un număr maxim de 372 de trenuri, este evaluată la aproximativ 261 milioane de euro. Aceste trenuri, finanțate în întregime de către Île-de-France Mobilités, vor fi lansate pe liniile L, J și P din rețeaua SNCF Transilien pentru a continua modernizarea flotei. Bombardier susține programul de reînnoire a materialului rulant Île-de-France prin accelerarea ritmului de producție începând din septembrie 2019.

Aceste trenuri noi vor include upgrade-uri pentru a îmbunătăți confortul pasagerilor. Acestea vor fi echipate cu porturi USB, bare noi și mai ergonomice și ecrane panoramice mari pentru a crește lizibilitatea informațiilor despre pasageri. Fiind cea mai performantă flotă din Île-de-France, trenurile Francilien contribuie la punctualitatea liniilor unde operează. De la începutul proiectului, inginerii Bombardier s-au concentrat asupra necesităților pasagerilor și au proiectat o platformă modernă de transport feroviar. Francilien oferă spațiu pentru până la 1.000 de persoane și include scaune mari, uși largi și coridoare deschise pentru a crește fluxul pasagerilor. În plus, acestea sunt echipate cu cele mai recente tehnologii eficiente energetic și „inteligente”, precum și cu sisteme de securitate îmbunătățite.

Această nouă comandă constă din 18 seturi de trenuri scurte, totalizând 126 de vagoane, care operează pe liniile L și J de la și la stația Paris Saint-Lazare; și 18 garnituri lungi, 144 de vagoane, pentru linia P de la stația Paris Est. În total, SNCF va opera o flotă de 313 trenuri Francilien pentru transportul de persoane. Până în prezent, 230 de trenuri Francilien sunt în funcțiune.Foto&info (c) Bombardier Transportation

989 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *