Bombardier Transportation livrează 66 de trenuri de metrou MOVIA în Singapore

Bombardier Transportation livrează 66 de trenuri de metrou MOVIA în Singapore

Bombardier Transportation a anunțat astăzi că a semnat un contract cu Autoritatea de Transport Terestră din Singapore (LTA) pentru furnizarea a 396 (66 de trenuri cu câte 6 vagoane) de vagoane de metrou Bombardier MOVIA pentru servicii de pasageri pe liniile de mare capacitate Nord-Sud (NSL) și East-West (EWL) Mass Rapid Transit (MRT). Contractul este evaluat la aproximativ 519 milioane euro. Contractul include o opțiune pentru service pe termen lung și dacă este exercitată de SMRT Corporation Ltd, contractul total ar putea fi de până la 753 milioane de euro.

Vehiculele moderne de metrou MOVIA integrează unele dintre cele mai avansate tehnologii de mobilitate din lume, inclusiv sistemul de propulsie și control BOMBARDIER MITRAC care gestionează atât fluxul informațiilor la bord cât și al subsistemului, precum și datele între vehicul și infrastructura feroviară. În configurația sa de 6 vagoane pe tren, noua comandă de 396 de autovehicule de metrou aduce numărul de vagoane MOVIA în Singapore la 672, ceea ce îl face una dintre cele mai mari flote de metrou din lume și oferă o îmbunătățire a fiabilității mult mai necesară pe două dintre cele mai performante rute ale LTA. Combinate, cele două linii, care rulează atât suprateran cât și subteran, au o lungime totală de 102 km și servesc 61 de stații, cu o rată medie de transport combinată zilnică de peste 1,8 milioane de pasageri.

În ultimii 20 de ani, în Singapore, Bombardier a livrat 276 de vagoane MOVIA fără mecanic, pentru Downtown Line din Singapore și 13 vagoane total automate INNOVIA APM 100 pentru sistemul de LRT de la Bukit Panjang. La începutul acestui an, a fost atribuit un nou contract pentru furnizarea a 19 garnituri noi INNOVIA APM 300, modernizarea a 13 garnituri existente în APM 100, precum și livrarea unui sistem de semnalizare pentru 13 stații pe linia LRT Bukit Panjang.Foto&info: Bombardier Transportation

1.901 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *