Bombardier Transportation va asigura servicii de mentenanță pentru trenurile Electrostar din Londra

Bombardier Transportation a primit o extensie majoră a contractului din partea Transport for London (TfL) pentru a realiza mentenanță pentru trenurile care operează în rețeaua London Overground. Prelungirea contractului reprezintă o variantă a unui acord existent privind serviciile de tren, care prelungește contractul actual încheiat pentru decembrie 2023 și prelungit acum până în 2030 pentru servicii de întreținere și suport pentru flota BOMBARDIER ELECTROSTAR clasa 378 aflată în exploatare în rețeaua London Overground.

Acest contract, semnat inițial în 2006, va continua până în 2030, eliminând o pauză anterioară a contractului în 2023. Această schimbare a contractului este estimată la aproximativ £ 106 milioane GBP (149 milioane USD, 120 milioane euro).Richard Hunter, directorul general al Bombardier Transportation din Marea Britanie, a comentat: „Această schimbare a contractului demonstrează încrederea continuă a TfL în furnizarea de servicii de întreținere a flotei de înaltă calitate de către Bombardier. Am reușit să prezentăm o valoare îmbunătățită pentru costuri și prin colaborarea cu clientul, locații reduse de servicii și intervale de întreținere prelungite „.

Jonathan Fox, directorul serviciilor de transport feroviar al TfL, a comentat: „A avea un parc de tren de încredere este vital pentru livrarea serviciului de primă clasă pe care ne străduim să îl livrăm la London Overground și suntem încântați să continuăm să lucrăm cu Bombardier Transportation pentru întreținerea clasei 378 de trenuri care operează în rețeaua noastră. ”

În conformitate cu acordul privind serviciile trenurilor, întreținerea va avea loc în 4 locații separate în și în jurul Londrei, inclusiv depoul New Cross Gate din sud-estul Londrei și depoul de trenuri Willesden din nordul Londrei, echipele de servicii ale Bombardier mențin Anglia în mișcare pe unele dintre cele mai aglomerate și mai complexe rețele din lume, cu operațiuni la 19 depouri de întreținere din întreaga țară.

Foto&info: Bombardier Transportation

1.095 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *