Bombardier Transportation lansează o nouă identitate a companiei și noile soluții pentru mobilitatea durabilă

Bombardier Transportation lansează o nouă identitate a companiei și noile soluții pentru mobilitatea durabilă

Liderul tehnologiei de transport Bombardier Transportation va susține la InnoTrans Berlin o conferință prin care lansează o nouă identitate corporativă și un design al produselor, susținută de un concept de stand-by.

Laurent Troger, președintele companiei Bombardier Transportation, a declarat: „Suntem mândri să prezentăm noua noțiune de brand și design de produs sub sloganul nostru, „Together we move”. La jumătatea drumului nostru al schimbării, acesta este un pas strategic următor in poziționarea companiei noastre pentru viitor. Ca partener de încredere pe termen lung în peste 200 de orașe din întreaga lume, performanța noastră face diferența în fiecare zi. Lanțul nostru valoric complet de soluții de mobilitate de înaltă performanță reprezintă catalizatori pentru a ajuta orașele din întreaga lume să crească și să se dezvolte.”

De la Berlin la Wuhu, soluțiile lui Bombardier sunt prezente pe parcurs ce se dezvoltă. Un contract recent din Singapore pentru metrourile BOMBARDIER MOVIA va sprijini creșterea numărului de curse zilnice la peste 1,8 milioane de pasageri. Folosind cele mai recente tehnologii de întreținere predictivă și bazată pe condiție, vor fi asigurate cele mai înalte rate de fiabilitate pentru noua flotă.

Pierre-Yves Cohen, Product Management & Engineering, Bombardier Transportation, a comentat noul design al companiei: „Vrem că pasagerii să recunoască faptul că utilizează un tren Bombardier și se simt bine în legătură cu asta. De aceea, am inițiat o inițiativă strategică pentru a repoziționa Bombardier Transportation cu o marcă de produs puternică și unică, care întruchipează ceea ce este compania noastră: calitate, performanță și stil „.

Bombardier a lucrat la acest proiect în strânsă colaborare cu Peugeot Design Lab, profitând de expertiza lor de design din industria automobilelor pentru a crea un concept recunoscut și curat care să fie aplicat consecvent pe toate platformele vehiculelor Bombardier.

În cadrul InnoTrans, standul companiei va folosi cele mai recente tehnologii digitale pentru a ilustra modul în care soluțiile de mobilitate de înaltă performanță ale Bombardier s-au dezvoltat în întreaga lume. O expoziție de realitate virtuală va atrage vizitatorii într-o călătorie impecabila de 360 ° in orașe din întreaga lume, fie pe bordul mondial BOMBARDIER INNOVIA din Bangkok, tramvaiul Bombardier FLEXITY din Zurich sau un metrou MOVIA C30 din Stockholm. Un instrument interactiv cuprinde întregul lanț de valori al companiei Bombardier și îi ajută pe clienți să vadă avantajele unei soluții complete de mobilitate, inclusiv opțiunile de semnalizare, componente, servicii, operațiuni și întreținere.Foto&info: Bombardier Transportation

1.258 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *