Bombardier prezintă noul design al tramvaiului FLEXITY Zurich

Bombardier prezintă noul design al tramvaiului FLEXITY Zurich

Recent, operatorul de transport public din Zurich, Verkehrsbetriebe Zürich (VBZ), a găzduit un eveniment special, care a dezvăluit proiectarea noului tramvai BOMBARDIER FLEXITY. VBZ a prezentat un model de tramvai în cadrul unui eveniment cu președintele Bombardier Transportation, Laurent Troger. În martie anul trecut, Bombardier Transportation și VBZ au semnat un contract pentru a livra 70 de tramvaie FLEXITY cu podea joasă, adaptate exclusiv nevoilor și peisajului din Zurich.
Bombardier prezintă noul design al tramvaiului FLEXITY Zurich
Caracteristicile de design ale tramvaiului FLEXITY îl fac un vehicul remarcabil accesibil, convenabil, eficient și confortabil. Podeaua sa 100% joasă îmbunătățește intrarea și ieșirea pasagerilor, iar o pompă de căldură eficientă din punct de vedere energetic HVAC face tramvaiul unui economic, în timp ce sistemul de asistență al conductorului îmbunătățește siguranța pasagerilor și a pietonilor. Pentru confort, pasagerii vor putea să își încarce dispozitivele la conectori USB, iar un sistem cu LED-uri va indica dacă ușile sunt blocate sau eliberate. De asemenea, tramvaiul are scaune din lemn elegante și igienice și mult spațiu deschis, mărind în continuare capacitatea sistemului de circulat, fără a fi nevoie de spațiu suplimentar.
Bombardier prezintă noul design al tramvaiului FLEXITY Zurich
În prezentarea sa, directorul VBZ, Dr. Guido Schoch, a declarat că VBZ caută o soluție de mobilitate eficientă din punct de vedere al costurilor, care încă oferă o experiență de călătorie premium. Acest model exclusiv VBZ, unic pentru orașul Zürich, răspunde nevoilor acestora, iar contractul include o opțiune pentru încă 70 de vehicule.
Tramvaiele FLEXITY sunt programate să intre în serviciu în Zurich în mai 2020.Foto&info: Bombardier Transportation

955 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *