Bombardier și Siemens vor colabora pentru eficientizarea dezvoltării inovative

Bombardier și Siemens vor colabora pentru eficientizarea dezvoltării inovative

Bombardier și Siemens vor colabora pentru eficientizarea dezvoltării inovative

Bombardier, cel mai important producător mondial de trenuri și aeronave, colaborează cu Siemens pentru a explora și extinde portofoliul Teamcenter, pentru managementul ciclului de viață al produselor (PLM), pentru a optimiza procesele sale inginerești, pentru dezvoltarea dar și pentru producerea și susținerea produselor sale.

„Folosirea Teamcenter pentru a stabili o soluție integrată, care să cuprindă disciplinele inginerești, ar putea facilita utilizarea proceselor consecvente și poate contribui la colaborarea între întreprinderi. Bombardier așteaptă cu nerăbdare ceea ce putem obține din aceste capacități „, a declarat Brigitte Lariviere, șeful lanțului de valori și experiență funcțională, Bombardier Information Solutions.

Teamcenter furnizează o singură sursă de informații și date integrate pentru programe care acoperă sisteme mecanice, electrice, sisteme și software, pentru vizibilitate și trasabilitate pe parcursul fiecărei etape a procesului de dezvoltare. În combinație cu utilizarea unui digital twin și a unui proces comun la nivel global, o dată implementată, Teamcenter poate oferi Bombardier o calitate îmbunătățită a informațiilor în cadrul unei strategii integrate de execuție.

„Implementarea Teamcenter poate ajuta Bombardier să ofere o mai mare flexibilitate în ciclurile de dezvoltare a produselor, ceea ce este esențial în mediul de producție competitiv actual”, a declarat Bob Jones, vicepreședinte executiv, Siemens PLM Software. „Insight-ul de la digital twins în fiecare etapă a ciclului de dezvoltare va informa și va permite produse mai bune, beneficiind în cele din urmă clienților lor”.Siemens ajută producătorii mondiali care se confruntă cu provocarea de astăzi de a livra produse care îndeplinesc cerințele tehnice și de performanță, la costuri și în funcție de timp. Lanțurile de aprovizionare sunt în continuă transformare pentru a optimiza productivitatea, menținând în același timp o forță de muncă extrem de dinamică și virtuală. Soluțiile de la Siemens PLM Software profită de practicile de vârf din industrie pentru a permite companiilor aerospațiale să gestioneze cicluri de viață ale produselor.

Foto&info: Bombardier

1.173 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *