Bombardier semnează un contract de operare și întreținere pentru sistemul automatizat de deplasare a persoanelor de pe aeroportul din Frankfurt

Bombardier semnează un contract de operare și întreținere pentru sistemul automatizat de deplasare a persoanelor de pe aeroportul din Frankfurt

Bombardier Transportation a semnat un contract pe zece ani cu Fraport AG pentru a continua să opereze și să mențină sistemul de transport BOMBARDIER INNOVIA APM 100 și să-și modernizeze tehnologia de semnalizare cu soluția BOMBARDIER CITYFLO 650 de pe aeroportul Frankfurt. Contractul este evaluat la aproximativ 103 milioane de euro (113 milioane de dolari SUA) și include o opțiune pentru încă cinci ani de funcționare și întreținere a sistemului. Această comandă a fost semnată la 31 martie 2020 și va fi inclusă în rezultatele primului trimestru al anului.

Este a doua oară când sistemul de control al trenurilor (CBTC) complet automatizat de comunicare CITYFLO 650 va fi utilizat în Germania. Sistemul funcționează pe aeroporturi din peste 35 de țări din întreaga lume, inclusiv Germania, SUA, China, Spania, Thailanda, India, Arabia Saudită și Brazilia.

Începând cu 1994, sistemul de transport complet automat de călători conectează terminalele 1 și 2 la aeroportul din Frankfurt, denumit „SkyLine”. La orele de vârf, flota formată din 18 autovehicule INNOVIA 100 parcurge 90 de secunde între cele patru stații, astfel încât milioane de pasageri să poată ajunge la destinații în terminale în siguranță și confort în permanență.


Foto&info: Bombardier

405 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *