Bombardier va livra 19 trenuri OMNEO Premium pentru liniile intercity ale regiunii Hauts-de-France

Bombardier va livra 19 trenuri OMNEO Premium pentru liniile intercity ale regiunii Hauts-de-France

Bombardier Transportation a anunțat că a primit o comandă pentru 19 trenuri Bombardier OMNEO Premium etajate de la Societatea Națională de Căi Ferate din Franța (SNCF), pentru regiunea Hauts-de-France. Această comandă face parte din contractul semnat în 2010 cu SNCF pentru a furniza până la 860 de trenuri etajate în regiuni franceze și este evaluat la aproximativ 256 de milioane de euro. Regiunea Hauts-de-France intenționează să lanseze aceste noi trenuri spațioase, extrem de confortabile, pe rutele de înaltă frecvență Paris-Amiens și Paris-Saint-Quentin-Maubeuge / Cambrai. Primele trenuri sunt programate pentru livrare în 2022.

Inginerii Bombardier au dezvoltat un nou design interior care optimizează spațiul disponibil în beneficiul pasagerilor și aranjamentelor de ședere. Trenul va cuprinde o serie de scaune largi nou dezvoltate, cu iluminare integrată, alimentare și conectori USB. Designul și configurația interioară vor fi reglate într-o schemă de culori care se potrivește culorilor regiunii în următoarele luni, în colaborare cu clientul. În plus, trenul oferă un acces îmbunătățit prin uși largi, la nivel de platformă, coridoare largi și spațioase pentru a se mișca ușor pe toată lungimea trenului.

Trenul cu lungimea de 135 m pentru Hauts-de-France va oferi o capacitate de 463 de locuri, cu rafturi mari pentru bagaje, o zonă dedicată pentru două scaune cu rotile și spațiu pentru 12 biciclete. Acesta va fi capabil să opereze în câte două unități, oferind până la 926 de locuri pe tren.

Platforma OMNEO, care include OMNEO Premium și Regio 2N, este o familie de trenuri etajate, care oferă o capacitate sporită, confort și accesibilitate la serviciile urbane, regionale și interurbane.Foto&info: Bombardier Transportation

1.788 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *