Bombardier și OBB semnează pentru 25 de trenuri Talent 3

Bombardier și OBB semnează pentru 25 de trenuri Talent 3

Bombardier Transport și ÖBB au semnat un contract pentru livrarea a 25 de trenuri Bombardier TALENT 3. Această a doua comandă se bazează pe un acord-cadru semnat în 2016 pentru până la 300 de trenuri. Valoarea totală a acestei comenzi este de aproximativ 188 milioane de euro, cu o opțiune pentru încă cinci trenuri.

Dintre cele 25 de unități electrice noi cu șase vagoane, în Tyrol vor fi folosite 19 rame. Restul de șase trenuri vor fi utilizate în Tirolul de Sud pentru traficul transfrontalier spre Italia. Aceasta va spori opțiunile de transport pe legăturile majore dintre zonele rurale și cele urbane din regiunea austriacă Tirol, precum și în Tirolul de Sud și Italia. Livrarea trenurilor pentru Tirol este programată pentru 2020, iar trenurile pentru Tirolul de Sud sunt programate pentru anul 2021.

Cu caroseria sa unică, noul TALENT 3 permite o capacitate de așezare de până la 50% mai mare față de generația anterioară. Astfel, acest tren permite o schimbare mai rapidă a pasagerilor și un confort maxim la călătorie. Trenurile sunt capabile de încadrări rapide în curbe strânse și cu șase osii acționate pentru o capacitate de accelerare ridicată. În total, aproximativ 1.400 de trenuri din familia TALENT sunt deja utilizate în Europa și Canada. Dintre acestea, 187 de vehicule sunt operate de ÖBB în Austria.

Produsele Bombardier asigură mobilitatea în Austria. Tramvaiele moderne BOMBARDIER FLEXITY se folosesc în orașe mari precum Linz, Innsbruck, Graz și, în viitor, Viena.Foto&info: Bombardier

1.418 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *