Bombardier câștigă contractul de operare și întreținere APM în California pentru 10 ani

Bombardier câștigă contractul de operare și întreținere APM în California pentru 10 ani

Bombardier Transportation a anunțat că a semnat un nou contract cu orașul și regiunea San Francisco pentru a furniza zece ani de operațiuni și servicii de întreținere a sistemului BOMBARDIER INNOVIA APM 100 de la Aeroportul Internațional San Francisco (SFO). Contractul este evaluat la 220 milioane dolari SUA (193 milioane de euro) și include o opțiune pentru încă cinci ani.

Bombardier a livrat sistemul de tranzit al aeroportului, cunoscut sub numele de SFO AirTrain, și a furnizat operațiuni și servicii de întreținere de la deschiderea sa în 2003. Flota AirTrain de 38 de vehicule INNOVIA APM 100 servește nouă stații de-a lungul a șase mile de linie suspendată și conectează terminalele aeroportului, parcările, centru de închiriere auto și o stație Bay Area Rapid Transit (BART). Conform unui contract acordat în 2016, Bombardier livrează trei vehicule suplimentare INNOVIA APM 100, o extensie de ghidare de 2.000 de picioare, o nouă stație și un upgrade de semnalizare.

Bombardier are aproape 50 de ani de experiență în proiectarea, construirea, operarea și întreținerea sistemelor automate de transport pentru aeroporturile și orașele din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu și Asia. Nouă dintre cele zece cele mai aglomerate aeroporturi din Statele Unite, inclusiv SFO, au ales Bombardier pentru sistemele lor automatizate de transport.
SFO AirTrain a fost primul sistem de tranzit automatizat din lume care dispune de tehnologia de control a trenurilor BOMBARDIER CITYFLO 650 de ultimă oră. Printre alte caracteristici, această tehnologie permite un grad ridicat de flexibilitate de operare pentru a satisface cerințele de vârf ale pasagerilor.


Foto&info: Bombardier

574 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *