Bombardier și Hitachi au ofertat pentru construcția trenurilor de mare viteză High Speed Two (HS2)

Bombardier și Hitachi au ofertat pentru construcția trenurilor de mare viteză High Speed Two (HS2)

Doi giganți feroviari din Marea Britanie prezintă o propunere de tren britanic High Speed Two (HS2), care ar fi cea mai avansată și mai bine orientată ofertă feroviară pentru clienți în Marea Britanie. Contractul, în valoare de £ 2,75 miliarde, este de a proiecta, construi și exploata cel puțin 54 de trenuri pentru Faza One a HS2.

Hitachi a pionierat trenurile japoneze de renume mondial Shinkansen, în timp ce Bombardier oferă o profunzime de experiență internațională de la trenurile sale de mare viteză care operează în Europa și pe cea mai mare rețea din lume din China.

În 2015, cele două companii au livrat împreună Frecciarossa (Arrow Red) ETR1000 pentru Trenitalia, care este cel mai rapid și cel mai silențios tren de mare viteză în Europa. Operând la viteze de până la 360 kmh, a transformat experiența și conectivitatea pasagerilor în Italia.

Succesul său a fost recunoscut de Trenitalia, plasând o nouă comandă în iunie 2019 pentru 14 trenuri noi, sporind serviciile de mare viteză Frecciarossa (Red Arrow) în Italia.
Foto&info: Bombardier

676 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *