Bombardier livrează încă 30 de tramvaie Flexity pentru Bruxelles

Bombardier livrează încă 30 de tramvaie Flexity pentru Bruxelles

Bombardier Transportation a primit o comandă de livrare a 30 de tramvaie suplimentare Bombardier FLEXITY la compania de transport intercomunal din Bruxelles (STIB) din Belgia. Această comandă secundară face parte dintr-un contract-cadru de până la 175 de tramvaie, cu un contract inițial de 60 de tramvaie, semnat în aprilie 2018. Comanda este evaluată la aproximativ 67 milioane de euro (75 milioane USD). Primele livrări ale celor 30 de tramvaie suplimentare de cinci mașini, de 32 de metri, sunt planificate începând din decembrie 2020.

La fel ca cele 60 de tramvaie comandate anterior de STIB, noile tramvaie FLEXITY vor avea un interior luminos și spațios, cu scaune confortabile, o capacitate mai mare și un spațiu suplimentar pentru pasagerii cu mobilitate limitată, precum și o mai bună fluiditate interioară în orele de vârf. Un sistem de afișare a informațiilor LCD cu înalt contrast va informa pasagerii în timp ce un sistem inteligent de climă cu senzori inteligenți va menține temperatura internă a tramvaielor.

Tramvaiele FLEXITY din Bruxelles au, de asemenea, caracteristici de siguranță de vârf. Cabina vatmanului este mai confortabilă cu un câmp vizual mai bun. Conducătorul va fi asistat de Sistemul de detecție și asistență pentru obstacole Bombardier (ODAS) cu camere și senzori care detectează pietonii și alte vehicule care se deplasează în apropierea tramvaiului. Noile tramvaie vor îmbunătăți siguranța pentru pasageri și datorită zonei frontale cu protecții în caz de lovire a unui pieton.


Foto&info: Bombardier

1.029 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *