Bombardier Transportation câștigă un contract pentru 12 trenuri regionale pentru Adelaide

Bombardier câștigă un contract pentru 12 trenuri regionale pentru Adelaide

Bombardier Transportation a câștigat un contract de la Guvernul Australiei de Sud pentru 12 trenuri cu trei vagoane A-City (UEM). Această ultimă comandă va crește flota Bombardier a EMU-urilor A-City la un total de 34 de trenuri și va oferi o creștere a capacității mult mai necesară pe rețeaua feroviară suburbană din Adelaide.

Bombardier este singurul producător feroviar din Australia, cu capacitatea de a produce în mod unic trenuri și tramvaie în Australia. Compania are echipe industriale de proiectare, inginerie, producție, întreținere și semnalizare feroviară cu sediul în Australia.

Bombardier livrează Adelaide DMU din 2005 și, din 2011, uzina Dandenong din Victoria, Australia, fiind implicată în livrarea flotei Adelaide A-City EMU. Inginerii locali au dezvoltat o cunoaștere aprofundată a rețelei feroviare Adelaide pe parcursul acestor ani, informații care au permis Bombardier să propună cea mai eficientă soluție de transport EMU care să aibă ca rezultat o fiabilitate ridicată și disponibilitatea trenurilor, reducerea costurilor operaționale și creșterea performanței.

Aceste trenuri cu trei vagoane, care operează pe liniile Seaford și Gawler Line, pot găzdui pana la 300 de pasageri, pot oferi confortul pasagerilor premium și sunt echipate pentru a face față temperaturilor fierbinți ale Adelaide. Aceste trenuri ecologice au generat peste 200 de locuri de muncă locale, au atins un conținut local de piese ridicat de la aproape zero la mai mult de 60% astăzi, ceea ce a creat un lanț de aprovizionare robust în Australia, dezvoltare și programe de formare și a dezvoltat capabilități critice de gestionare a activelor pentru industria feroviară din Australia.


Foto&info: Bombardier Transportation

970 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *