Bollinger Motors: Peste 6000 de precomenzi pentru o autoutilitară electrică inovativă

Se pare că înscrierile online se transformă într-o furie între producătorii de mașini electrice, după ce mașina electrică Tesla Model 3 a fost rezervată deja în 120.000 exemplare. Bollinger Motors nu a stabilit încă modul de a depune bani pentru precomanda camionului utilitar B1 electric, dezvăluit în urmă cu două săptămâni. Bollinger a primit mai mult de 1.800 de precomenzi în 24 de ore de la dezvăluirea din 27 iulie,, potrivit sefului său de marketing, Jeff Holland.

În loc de un SUV, Bollinger Motors îl numește B1 un „camion utilitar sportiv” (SUT) care are „o capacitate excepțională de drum” și întrucât există o serie de SUV-uri și crossover-uri care pot face ceva off-road sau au mai adăugat tracțiune, cum ar fi tracțiunea integrală, acest nou vehicul este construit ca un camion adevărat. B1 dispune de un șasiu robust și un sistem de transmisie, înfășurat într-un corp ușor din aluminiu, și are o distanță de 15,5 cm de la sol pentru navigarea pe un teren accidentat. Bateriile și sistemul de transmisie sunt toate joase și între traversele șasiului, ceea ce duce la un centru de greutate scăzut, în timp ce se eliberează spațiu pentru capacitatea de încărcare.
Puterea de tracțiune provine de la o propulsie cu două motoare, cu motoarele față și spate capabile să genereze cuplu de 472 lb-ft și livrând până la 360 de cai putere (270 kW) la sistemul de transmisie. Întregul camion cântărește circa 1769 kg și are o capacitate de remorcare de 2.766 kg, dar atunci când este gol, poate ajunge de la 0 la 100 kmh în 4.5 secunde și poate atinge 200 kmh. Proprietarii vor avea două opțiuni de baterie, 60 kWh sau 100 kWh, capabile să atingă un interval de încărcare de 200 km sau 320 km și un timp de încărcare de 7 ore și, respectiv, 12 ore. Frânarea regenerabilă va contribui la recuperarea unui anumit interval, în timp ce, de asemenea, ar putea deveni un vehicul mai manevrabil și mai agil pe teren accidentat.

Foto&info: Bollinger Motors

1.028 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *