Design modern și mai mult confort pentru noile tramvaie Badner Bahn prezentate de Wiener Lokalbahnen

Design modern și mai mult confort pentru noile tramvaie Badner Bahn prezentate de Wiener Lokalbahnen

Proiectarea noilor tramvaie ale Badner Bahn, care vor fi exploatate începând din 2021, se prezintă într-un design complet nou. Accentul puternic albastru distinge cu mult noua serie TW500 de vehiculele anterioare. O vedere frontală impresionantă cu parbriz mare și lumini inovatoare oferă un aspect modern.

Primul vehicul va fi livrat în primul trimestru al anului 2021. Acesta va fi urmat de teste intense și aprobarea oficială. În vara anului 2021, este programată prima operațiunea de probă cu pasageri. Până în 2023, producătorul Bombardier va furniza în total 18 tramvaie noi pentru Badner Bahn. Noile tramvaie înlocuiesc treptat modelele vechi seria TW100.

Noul vehicul va spori confortul pasagerilor prin aer condiționat standard și acces fără limitări. În plus, toate tramvaiele vor fi echipate cu un sistem modern de informare a pasagerilor, cu iluminare cu LED-uri și cu supraveghere video. De asemenea, va fi disponibilă o rețea WLAN pentru pasageri, precum și prize pentru încărcarea de smartphone-uri, laptop-uri sau tablete.Foto&info: Wiener Lokalbahnen

608 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *