AWT își crește flota cu trei locomotive Siemens Vectron Multisystem

PKP Cargo comandă 5 noi locomotive Siemens Vectron

Compania internațională de transport AWT, membră a grupului PKP CARGO, un operator de logistică lider în UE, a semnat un contract de închiriere a trei locomotive multisystem Siemens Vectron A17. AWT adaugă la flota sa 7 locomotive multisystem, utilizate pentru transportul în Europa, ajutând astfel la implementarea strategiei de dezvoltare a grupului părinte PKP CARGO. Locomotivele vor fi predate către AWT la mijlocul anului.

Grupul AWT operează în prezent în total 7 locomotive multisystem, care sunt utilizate în principal pentru transportul internațional, trei Siemens ES64U4, trei Siemens ES64F4 și de la începutul anului trecut două locomotive Bombardier Traxx F140MS. În același timp, utilizează locomotive multisystem de la compania-mamă PKP CARGO pentru transportul intern și internațional în cadrul sinergiei și cooperării. Siemens Vectron Multisystem sunt proiectate pentru transportul de marfă, puterea acestora este de 6,4 MW, viteza maximă de 160 km / h și vor avea certificare pentru funcționare în Republica Cehă, Slovacia, Polonia, Austria, Germania, Ungaria, Slovenia și Croația.

În septembrie 2015, PKP CARGO a cumpărat 15 locomotive Vectron MS cu dreptul de a cumpăra alte 5 vehicule. În luna ianuarie a acestui an, compania a decis să folosească această oportunitate extinsă, iar la mijlocul anului flota PKP CARGO va crește cu încă 5 locomotive multisystem.


Foto&info: AWT

1.212 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *