Au sosit autobuzele care vor înlocui tramvaiele din Botoșani pentru mai mulți ani

Au sosit autobuzele care vor înlocui tramvaiele din Botoșani pentru mai mulți ani

Autobuzele noi, care vor înlocui tramvaiele din Botoșani, au ajuns în Portul Constanța, anunță primăria municipiului Botoșani. Vagoanele de tramvai din Botoșani, care au fost implicate în ultimii ani într-o serie de evenimente minore, producând neplăceri călătorilor, vor deveni în cel mai scurt timp istorie. Opt din cele nouă autobuze noi, marca ISUZU Citibus, contractate de SC Eltrans SA pentru înlocuirea tramvaielor, au ajuns deja în Portul Constanța. După înmatricularea lor, ele vor fi puse în circulație pe traseele 101 și 102.

Semnarea de către primarul municipiului a unuia dintre contractele cu finanțare europeană pentru înlocuirea liniei de rulare a tramvaielor în tot municipiul Botoșani a permis achiziționarea în leasing operațional a noilor autobuze ISUZU și scoaterea la pensie a bătrânelor tramvaie marca Tatra.
Botoșănenii vor putea uita în curând de disconfortul actualelor tramvaie, de incidentele în care ajungeau să fie acestea implicate din cauza uzurii proprii ori a căii de rulare sau de nivelul ridicat de zgomot produs în trafic, spune primăria.

FACEM CE TREBUIE!Autobuzele noi, care vor înlocui tramvaiele din Botoșani, au ajuns în Portul ConstanțaVagoanele de…

Posted by Primaria Municipiului Botosani on Tuesday, 19 May 2020Foto&info: Primăria Botoșani

2.245 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *