15 autobuze electrice din noua generație BYD vor fi livrate în Spania

15 autobuze electrice din noua generație BYD vor fi livrate în Spania

BYD și-a asigurat cea de-a doua comandă de autobuze electrice în Spania. Comanda pentru 15 autobuze electrice BYD de 12 metri este de asemenea cea mai mare comandă de autobuze electrice de 12 metri în Spania. Vehiculele care vor opera în orașul Badajoz au fost comandate de TUBASA, un operator de transport public care aparține Grupo Ruiz, unul dintre cele mai importante grupuri de transport rutier de călători din Spania. În luna aprilie a acestui an, BYD a confirmat deja o altă comandă în spania, 8 autobuze electrice pentru orașul Badalona din provincia Barcelona, programate pentru livrare la începutul anului 2019.

Toate autobuzele electrice BYD vor fi echipate cu cele mai recente generații de baterii BYD Iron-Phosphate, inclusiv sistemul de management al temperaturii și punțile spate puternice. Se așteaptă ca vehiculele să fie livrate în primăvara anului viitor.

Isbrand Ho, Managing Director la BYD Europe: „Potențialul nostru pe piața Iberiană crește rapid cu comenzi consecutive din Spania și Portugalia. Până acum avem 32 de autobuze electrice care vor fi livrate în ambele țări până în vara anului 2019 și avem încredere că vor fi mai multe. Suntem încântați că aceste orașe au ales autobuze cu emisii zero care contribuie la calitatea aerului „.Foto&info: BYD Europe

1.078 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *