Australia – Vossloh va livra 1,3 milioane de traverse în cel mai mare contract de infrastructură din istoria companiei

Australia - Vossloh va livra 1,3 milioane de traverse în cel mai mare contract de infrastructură din istoria companiei

Vossloh a primit o comandă majoră de la compania feroviară de stat ARTC (Australian Rail Track Corporation) pentru proiectul Inland Rail. Linia de cale ferată de aproximativ 1.700 km aflată în construcție între orașele australiene Melbourne și Brisbane este cel mai mare proiect de infrastructură pentru transportul feroviar de marfă din Australia. Filiala australiană Austrak va livra aproximativ 1,3 milioane de traverse pentru acest proiect. Livrările vor avea loc între 2022 și 2027. Întreaga comandă valorează echivalentul a aproximativ 90 de milioane de euro și a fost anunțată oficial astăzi în prezența viceprim-ministrului Barnaby Joyce la sediul Rockhampton din Vossloh.

„Suntem foarte încântați că am câștigat unul dintre cele mai mari contracte de infrastructură feroviară din istoria Vossloh și cea mai mare comandă de pe piața australiană până în prezent. Abia în ianuarie 2021 ni s-a adjudecat furnizarea de sisteme de comutare pentru același proiect de construcție Inland Rail cu un valoare de peste 50 de milioane de euro în următorii cinci ani”, spune Oliver Schuster, CEO al Vossloh AG, adăugând: „Prin acest contract, putem demonstra încă o dată expertiza noastră cu privire la sistemul de șenile în beneficiul clientului nostru important”.

Austrak Pty Ltd. este cel mai mare producător de traverse de beton din Australia, cu aproximativ 120 de angajați și face parte din grupul Vossloh de la sfârșitul anului 2018. În mai multe unități de producție din diferite state australiene, compania produce traverse de cale ferată, precum și traverse speciale și elemente din beton pentru trecerile la nivel.

Foto: Australian Government – Australian Rail Track Corporation (ARTC)297 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *