Alstom instalează sistemul Atlas ETCS Level 2 pe trenurile Pendolino ale SBB

Alstom instalează sistemul Atlas ETCS Level 2 pe trenurile Pendolino ale SBB

Alstom a semnat un contract cu SBB, Căile Ferate Federale Elvețiene, pentru a moderniza sistemele de control la bord ale întregii flote Astoro, care reprezintă 19 trenuri de mare viteză Pendolino livrate anterior de Alstom. Acest contract valorează aproximativ 16 milioane de euro.

Trenurile vor fi echipate cu linia de bază Atlas ETCS Level 2, cea mai nouă aplicație a ERTMS (Sistemul european de management al traficului feroviar) și va avea sistemul național ca modul de transmisie specific pilotat de ERTMS. Trenul va putea opera cu Atlas ETCS Level 2 în patru țări: Elveția, Italia, Germania și Austria. Acest proiect de semnalizare este, de asemenea, primul omologat de Agenția Europeană pentru Căi Ferate (ERA).

Acest proiect va fi condus de echipele de semnalizare ale companiei Alstom din Bologna și Florența din Italia. Uzina Alstom din Savigliano va fi, de asemenea, implicată în adaptarea necesară a trenurilor. Echipele Alstom din Neuhausen (Elveția) vor lua parte la supravegherea proiectului și vor fi responsabile de managementul clienților.Foto: SBB

979 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *