ARF angajează consultanță pentru stabilirea modalității de plată a compensațiilor pentru operatorii feroviari de transport călători

ARF angajează consultanță pentru stabilirea modalității de plată a compensațiilor pentru operatorii feroviari de transport călători

Autoritatea pentru Reformă Feroviară, ARF, informează că, în luna iulie, a semnat contractul de consultanţă cu asocierea S.C. SYNERGETICS CORPORATION SRL – PANTEIA B.V. – AV TRANSPORT PLANNING SRL, în cadrul proiectului Mecanismul de calcul, evidenţiere şi acordare de la bugetul de stat a compensaţiei de serviciu public în transportul feroviar public de călători.

Valoarea totală a contractului este de 910.000 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind asigurată din fonduri bugetare, iar durata de execuție este de 6 luni de la începerea contractului, respectiv iulie 2018.

Serviciul de consultanță are ca obiect elaborarea Mecanismului de calcul, evidenţiere şi acordare de la bugetul de stat a compensaţiei de serviciu public în transportul feroviar public de călători, a Normelor metodologice calcul, evidenţiere şi acordare de la bugetul de stat a compensaţiei de serviciu public și suport pentru obținerea avizării și aprobării acestora.La finalizarea acestui contract, consultantul va identifica și prezenta ponderile indicatorilor luați în calcul și nivelul compensației din total venituri realizate din activitatea de transport feroviar de călători, valori ce vor fi incluse în actele normative mai sus-menționate.

Foto: Andrei Marian

1.065 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *