Curtea Antitrust Austriacă aprobă preluarea companiei Nacco de către VTG

Curtea Antitrust Austriacă aprobă preluarea companiei Nacco de către VTG

Curtea Antitrust austriacă a aprobat în luna aprilie achiziția grupului Nacco de către VTG, sub rezerva îndeplinirii condițiilor. La 1 iulie 2017, VTG Aktiengesellschaft („VTG AG”) a anunțat intenția de a achiziționa toate acțiunile CIT Rail Holdings (Europa) SAS. CIT Rail Holdings (Europa) SAS deține Grupul Nacco, o companie de leasing de vagoane de cale ferată cu activități paneuropene și o flotă de aproximativ 14.000 de vagoane de marfă.

Aprobarea condiționată acordată de Oficiul federal al Cartelului din Germania și Curtea Antitrust austriacă se aliniază cu oferta VTG de a vinde aproximativ 30% din afacerile Nacco, pe care le va achiziționa, terților înainte de finalizarea acordului. După finalizarea acestei tranzacții, VTG intenționează să preia restul de aproximativ 10.000 de vagoane de marfă de diferite segmente.

Dr. Heiko Fischer, Chief Executive Officer al VTG: „Suntem foarte multumiti de faptul ca am ajuns la un acord constructiv cu autoritatile antitrust relevante si ne asteptam sa finalizam tranzactia in a doua jumatate a anului 2018.”Cu sediul în Hamburg, VTG Aktiengesellschaft (VTG AG) este o companie de comerț internațional de închirieri și de transport feroviar, cu aproximativ 80.000 de vagoane în prezent, cea mai mare flotă privată din Europa. Clienții beneficiază de legături strânse între cele trei divizii ale VTG: Railcar, Logistică Rail și Logistică Container Tank. Această colaborare creează o platformă puternică, bazată pe rezultate, pentru transportul internațional de marfă, o platformă care oferă soluții logistice personalizate și dispune de o vastă experiență în transportul de lichide și mărfuri periculoase, în care siguranța este esențială.

Foto: Andrei Marian

782 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *