Amtrak a finalizat modernizarea interioarelor trenurilor sale pentru a le menține până în anul 2022
Transport

Amtrak a finalizat modernizarea interioarelor trenurilor sale pentru a le menține până în anul 2022

Amtrak a finalizat modernizarea interioarelor trenurilor întregii flote Acela, care opereazî de-a lungul coridorului nord-est (NEC) între Boston și Washington, DC. Proiectul este una dintre mai multe inițiative menite să introducă o experiență de călătorie mai modernă și confortabilă.

Proiectul a durat 15 luni pentru a moderniza toate cele 20 de garnituri, compuse din 100 de vagoane Amtrak cu un total de 6,080 de locuri. Fiecare garnitură a fost modernizată individual, cu perne și capace noi pentru toate scaunele de clasă Business și de primă clasă, un covor nou pe culoar și o curățenie profundă a tuturor interioarelor. Investiția totală este estimată la peste 4 milioane de dolari.

Reîmprospătarea flotei actuale a avut loc înaintea debutului trenurilor următoare de generație Acela. Noile trenuri vor crește parcul circulant cu 40%, vor oferi mai multe locuri de pasageri cu același spațiu personal și confort superior, facilități mai bune și o rulare mai ușoară. Primul prototip de garnitură va fi pregătit pentru testare în 2019 și va intra în serviciul comercial în 2021. Toate garniturile din parcul actual vor fi retrase la începutul anului 2022.


Foto&info: Amtrak

97 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *