Alstom a prezentat primul vehicul de serie Aptis la Busworld 2019
Mobilitate

Alstom a prezentat primul vehicul de serie Aptis la Busworld 2019

Alstom a prezentat primul vehicul în serie al autobuzului său electric Aptis la Busworld 2019. După cele patru prototipuri care au fost pe drumurile multor orașe franceze și europene în ultimii doi ani, acest nou design încorporează feedback de la pasageri și operatori de transport.

Acest prim vehicul în serie se bazează pe o arhitectură globală optimizată care necesită mai puține referințe de piese de schimb și care facilitează considerabil operațiunile de întreținere. Datorită unghiului de direcție de peste 40 °, ușurința sa de introducere crește semnificativ. Reducerea cu 15% a greutății totale a vehiculului, combinată cu utilizarea de baterii noi, mai eficiente și de ultimă generație, crește substanțial raza de acțiune. Aptis transportă acum mai mulți pasageri, oferindu-le totodată mai multă fluiditate datorită ușilor glisante mari.

Pe lângă îmbunătățirile tehnice, Aptis se poate lăuda și cu îmbunătățiri semnificative la confortul pasagerilor. Un nou sistem de aer condiționat care maximizează confortul termic, iar camera din spate panoramică a fost îmbunătățită pentru a da o senzație de spațiu sporit. Noua suspensie hidraulică permite un confort și o izolare fonică superioare, ceea ce face ca Aptis să fie unul dintre cele mai silențioase și inovatoare autobuze de pe piață.


Foto&info: Alstom

134 Vizualizări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *