Alstom va livra 42 de trenuri Metropolis pentru metroul Barcelona

Alstom va livra 42 de trenuri Metropolis pentru metroul Barcelona

Alstom a semnat un contract cu operatorul Metro din Barcelona TMB (Transports Metropolitans de Barcelona) pentru furnizarea a 42 de trenuri Metropolis pentru a înlocui pe cele care circulă în prezent pe liniile 1 și 3 ale rețelei. Contractul, evaluat la peste 260 de milioane EUR, include proiectarea, fabricarea și punerea în funcțiune a trenurilor. Cele 42 de trenuri cu 5 vagoane vor fi fabricate la uzina Alstom din Barcelona și vor fi livrate către TMB în termen de doi ani și jumătate.

Conform specificațiilor, noile trenuri Metropolis vor îndeplini criterii stricte de durabilitate; structură ușoară, consum redus de energie, niveluri ridicate de recuperare și reciclabilitate, fiabilitate tehnică și ușurință de întreținere. Trenurile vor fi, de asemenea, echipate cu senzori de la distanță pentru o întreținere optimă.

Noile trenuri pentru Barcelona vor beneficia de experiența și fiabilitatea gamei Alstom Metropolis, aflată în prezent în circulația pe liniile 9 și 10 ale metroului Barcelona, încorporând soluții tehnologice inovatoare și respectând cerințele TMB în ceea ce privește fiabilitatea, disponibilitatea, siguranța și confortul.


Foto&info: Alstom

790 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *