Alstom începe teste dinamice cu trenurile Coradia pentru Algeria

Coradia

Alstom a început primele teste dinamice la centrul de testare feroviară Velim din Republica Cehă pentru primul dintre cele 17 trenuri Coradia pentru Algeria. Trenul a părăsit fabrica Alstom de la Reichshoffen pe 29 septembrie. Aceste teste vor permite companiei Alstom să efectueze ajustări finale ale trenului înainte de livrarea viitoare la SNTF în Algeria.

Circuitul de la Velim este un circuit de testare închis, folosit pentru a testa trenurile în condiții siguranță. Trenul Coradia va acoperi peste 30.000 de kilometri, reprezentând aproximativ 400 de ore de testare dinamică, cu zeci de pași de testare repetați. Testele vor continua timp de aproape 3 luni. Vor exista patru tipuri de încercări: teste de tracțiune, frâne, echipament de siguranță și acustică. Ele vor ajuta să se verifice dacă performanțele lui Coradia sunt în concordanță cu cele stipulate de SNTF în specificațiile sale contractuale. O echipă de 14 ingineri și tehnicieni Alstom, dintre care șase vor fi permanent la Velim, va fi mobilizată în timpul programului de testare.În ultimele luni, trenul a realizat deja o serie de teste specifice (teste statice) pentru a verifica comportamentul său în ceea ce privește caracteristicile locale ale Algeriei, inclusiv testele de nisip, prin crearea unei simulări de încercare specifice în care anumite echipamente. Testele instalației de aer condiționat au fost efectuate, de asemenea, în camera climatică, la sediul firmei Alstom din La Rochelle, pentru a verifica rezistența aerului condiționat la temperaturi de până la 55 ° C și cea a echipamentelor expuse la soare și căldură extremă.

După Velim, trenul Coradia va fi transferat pe circuitul de test francez de la Bar-le-Duc unde va fi folosit pentru a instrui mecanicii și angajații SNTF.

Prezentat în Algeria cu peste 300 de angajați, Alstom a furnizat sisteme integrate de tramvai către orașele Algiers, Oran și Constantin, precum și infrastructură pentru sistemele de tramvai din Ouargla, Mostaganem și Sétif.

Foto: Alstom

775 Vizualizări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *